Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

ЗАЩИТНИ прозрачни ПРЕГРАДНИ СТЕНИ по поръчка

ЗАЩИТНИ преградни стени за магазини Преградни прозрачни стени за защита на каси в магазин, рецепция в хотел, гишета в държавна администрация и други.


Защитете тези прекрасни момичета, които се грижат да имаме всичко необходимо по време на обявеното извънредно положение!

Защитете вашия служител, който се излага на риск от зараза, работейки на каса в магазин!

Защита на работното място със ЗАЩИТНИ ПРОЗРАЧНИ ПРЕГРАДИ по ПОРЪЧКА от Артзона www.artzone.bg !

Чрез ползването на защитни прозрачни прегради за касите във вашия магазин, офис, аптека, рецепция на хотел, информация в държавната администрация и всички видове директна работа с клиенти може да се предпазите от

- зараза с вируси

- кражби

- злонамерени действия


Сфери на приложения:

1. Бариери между лекарите, пациентите или медицинския персонал на линейките и пациентите

2. Магазини за хранителни стоки в зоните на маркиране и плащане на продуктите

3. Павилиони / Полиция / Болници / Бензиностанции / Аптеки

4. Банкови офиси и офиси от типа ’open space’

Потърсете ни на 0884851144

Цената на защитната ПРОЗРАЧНА преграда се оформя от размера на съответното място, което ще бъде защитено.


Мебели Индустриален стил по поръчка

Спалня метал и дърво Спалня в индустриален стил изработена по поръчка от Артзона от естествени материали - метал и дърво

Топлината на естествените материали леко и без излишни претенции превърна индустриалния стил в една от най-актуалните тенденции в интериорното обзавеждане на домове, магазини, ресторанти и търговски обекти.

Хубавият дървен материал в комбинация с метални елементи - профили, мрежи, шини от черно желязо привлича със своя уют. Поставянето на фокуса върху производството, механичната изобретателност, грубите материали и грубо обработени мебели и елементи е страхотен начин да пренесете индустриалния стил и в своя дом.

За да ползвате оптимално пространството може да поръчате мебели в индустриален стил директно на производител - www.artzone.bg ! Артзона е ателие за изработка на бутикови мебели и елементи за градско обзавеждане, като светещи рекламни табели и цялостно оформление на външия облик на един търговски обект.

Рекламен надпис в злато UPI Beauty & Spa

Спалнята от метални профили може да бъде комбинирана идеално с нощни шкафчета от метал и дърво и етажерка за книги или бюро - и всичко това произведено на едно място по зададени от вас размери, така че дървото на лавиците на етажерките да е със същия цвят като дървото на нощните шкафчета. Предимство, което нито един магазин няма да ви осигури - всичките ви мебели ще пасват точно на определеното за тях място в дома ви и ще бъдат изработени от един стил материали!

Нощно шкафче в стила на спалня индустриален дизайнСпалня и нощно шкафче изработени по поръчка в индустриален стил, с естествени материали дърво и метал
Етажерка индустриален стил Индустриален стил етажерка за книги, изработена по поръчка от Артзона от естествени материали дърво и метал

Артзона ще изработи за вас дори корнизите за пердетата, за да може цялото обзавеждане да е подчинено на главната идея!

Холната маса също ще бъде изработена по размер - вижте това бижу от метал и стъкло:

Маса за хранене, пейка, кухненски шкафове, мебели за градината - свържете се с нас на 0884851144 за поръчка на мебели индустриален дизайн!

Холна маса метал и стъклоМаса за кафе от метал и стъкло изработена по поръчка от Артзона
Маса, пейка и диван метал, дърво и кожаМебели за кухнята на една много, много специална прекрасна дама, много специална и много обичана!!!! Дизайн и изработка Артзона. Крака от метални профили, шлайфани и прахово боядисани. Пейката е от шперплат с гравиран надпис. Плота на масата е истинско дърво. За дивана ползвахме тапицер, но краката са правени отново в работилницата на Артзона

Обемни букви със скандинавски мъх за интериорно озеленяване

Букви с мъх - освежете дома си Мъхът е изключително подходящ за рекламни надписи на хотели, банки, спа зони, фитнеси, офиси и лобита на бизнес сгради.

Тези красиви обемни букви изработени от Артзона, с поставен скандинавски мъх са уникална декорация за стена на офис, дом, ресторант, заведение, клиника, магазин и др. помещения . Скандинавския мъх има следните качества:

Пречистване на въздуха.

Скандинавският мъх може да абсорбира токсините от въздуха, допринасяйки по този начин за вашето здраве и благоденствие.Има изключителната способност да премахва вредни материали, като амоняк, ацеталдехид и оцетна киселина. Пречиства въздуха от цигарен дим, допринася и за намаляване на алергичните реакции причинени от замърсяване на въздуха и на околната среда с най-добрият и най-сигурният метод този на Природата сама по себе си.Не съдържа никакви алергени.Има свойството да отблъсква прахови частици във въздуха, не привлича насекоми или патогенни микроорганизми.По този начин без проблем, декорацията със скандинавски мъх е изключително подходяща и за детски стаи или затворени детски площадки.

Букви със скандинавски мъхСкандинавски мъх за интериорно озеленяване в обемни буки за декорация на стена в офис, магазин, ресторант

Еленският мъх може да се инсталира и в кухненски пространства и санитарни помещения, където миризмите са широко разпространени.Неприятните миризми се отстраняват почти напълно - 88% в рамките на 30 минути. Мъхът има благотворни свойства като понижава нивата на стрес, напрежението в очите и облекчава умората. Създава една спокойна,комфортна, тиха и успокояваща атмосфера.Има лек и ненатрапчив мирис на Скандинавска горска растителност - усещане за автентична свежест.

Звукопоглъщане

Мъхът има и свойството да понижава нивата на шум , предимно високочестотни звуци в интериорната среда - подходящ изключително и като звукоизолация при направата на цяла стена. Пожарна безопасност Скандинавският мъх е тестван за противопожарна безопасност в съответствие с Европейските стандарт за безопасност. Практически той е незапалим и може да бъде инсталиран в близост до осветителни тела, без да се опасявате ,че ще се запали.

Поддръжка

Мъхът не се нуждае от никаква поддръжка, никакво директно поливане или подрязване,никакво изискване за необходима слънчева светлина- желателно е да не е изложен постоянно на пряка слънчева светлина или на сурови климатични условия.Мъхът може да вирее и в пространства само с изкуствено осветление - бани без естествено осветление, фитнес зали, помещения за спа, подземни помещения. Допуска се и използването му на открити места с навеси и неизложени на дъжд и вятър пространства. Необходимо му е минимум 35-40% процента влажност, диапазон на влажност, необходим и в интериорните помещения или пространства така ,че човек да се чувства добре.Мъхът поглъща влажност и хранителни вещества от околния въздух.Той е естествено хидроскопичен.Самата му физическата структура може да бъде като индикатор за нивото на влажност на един интериор.Мек на пипане - нормална влажност, твърд и леко ронлив - липса на влажност.При възстановяване на влажността в помещението той отново възвръща мекотата си.

Мъхът е изключително подходящ за хотели, банки, спа зони, фитнеси, офиси и лобита на бизнес сгради. Той не изисква естествена светлина и това го прави идеално решение за зони лишени от такава, където вариантите за интериорно озеленяване се свеждат до минимум. Трябва да знаете, че мъхът е естествен индикатор за критично падане на въздушната влажност и качество на въздуха. Той се развива най-добре на влажност в помещението около 35-40%.

Обемни букви с Декоративен Скандинавски МъхТези обемни букви ще красят входа на сграда на една от най-сериозните строителни компании Идея Билдингс

В комбинация с интериорно озеленяване и кашпи с растения, стените от скандинавски мъх създават уникална визия! С помощтта на нашите дизайнери ние от Артзона можем да създадем уникална зелена стена или надпис от скандинавски мъх за вашия офис, заведение, хотел или дом. Възможно е изписване на най-различни надписи със скандинавски мъх или пресъздаване на лого, което го прави изключително подходящ за допълване на вашата корпоративна идентичност.

Освен големи пана и цели стени, ние правим и картини от скандинавски мъх, които са достъпни за всички, които искат да внесат природата в дома си.  Обадете ни се, за да обсъдим Вашата нова зелена стена от скандинавски мъх! Разгледайте и услугите ни за интериорно озеленяване и зелени картини от скандинавски мъх.

Обемни букви с декоративен скандинавски мъхЕдин рекламен надпис може да бъде освен уникален акцент и разстение, което да пречиства въздуха!