Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рекламни табели ЦЕНА

Светеща табела за дерматологична клиника


Рекламните табели са лицето на вашия бизнес, защото чрез една светеща табела вие правите първото впечатление. Ако преминаващия забележи вашата рекламна табела той ще запомни какво предлагате и скоро ще ви посети.

Търсите изработка на рекламни табели на ниска цена? Отделете време да изберете внимателно рекламната агенция на която възлагате изработката на рекламна табела и се уверете, че е производител, за да получите възможно най-ниска цена. Артзона, като производител на светещи реклами, ви предлага изработка и монтаж на рекламни табели с високо качество и на ниски цени.

Планирате ли да ползвате дълго вашата рекламна табела? Задължително условие е да изберете фирма за изработка на светещи табели, която е от дълго време на пазара, защото това гарантира спазването на гаранцията осигурена от производителя.

KM_C224e-20190905093411

Артзона предлага изработка и монтаж на рекламни табели, покривни реклами, светещи реклами, светещи букви, светещи табели, фолиране на витрини и автомобили и  рекламни надписи вече 20 години и гарантира високо качество на изработка.

За вас ще подготвим индивидуален проект за изработка на покривна реклама за вашата фирмена сграда, на светеща табела за вашия офис, на рекламни табели за вашия магазин. Изработената табела ще отговоря изцяло на предварително подготвения проект.

Наш колега ще ви запознае с видовете рекламни табели, за да може да изберете най-подходящия вариант за вашия бизнес.

Видовете светещи табели се различават от начина на осветяване, както и от това кои са осветените елементи. Светеща табела, на която свети цялата повърхност се нарича светеща кутия - ползва се когато на табелата трябва да се изпише по-дълъг текст.

Друг вид  е рекламна табела с прорязани букви, които светят - тоест свети само логото или надписите, фона не е осветен. Тук могат да се добавят обемни букви от опал или прозрачен плексиглас, които стоят на около 4-5 мм пред повърхността на табелата.

Светеща табела Le Petit Paris за ФранцияСветеща табела с лед осветление бе изработена за ресторант Le Petit Paris в Mulhouse, France.Светещата табела е изработена от ламарина, лазерно рязана и прахово боядисана. Осветлението е светодиодно. Буквите са лазерно рязан прозрачен плексиглас 10 мм.

Трети вид табела е когато осветяването е външно -ползва се когато табелата не е достатъчно голяма, за да се прорежат в нея надписите.

Светеща табела за Билярд клубСветеща табела с визия винил пълноцветен печат опънат на метална конструкция - външно осветяване с прожектори

Когато имате нужда от рекламна табела, която да насочи клиентите към вашия търговски обект ви предлагаме изработка и на указателна табела - табела, която указва посоката. Обикновено тези табели са двустранни или едностранни, монтират се на стълб или фасада на сграда и информират в каква посока е локацията и на какво отстояние.

Насочваща табелаТази двустранна светеща табела е монтирана на стълб на тротоара, така че да насочва преминаващите към магазина за шоколади Валентино на ул. Никола Вапцаров 27 в кв. Лозенец, София. Табелата е двустранна и привлича вниманието и в двете посоки на движение.

За да обозначите офиса си може да поръчате фирмена табела. Фирмената табела обикновено носи вашето лого и се поставя пред вашия офис, в стаята за срещи, на рецепция.

Фирмена табела DeloitteОпал плексиглас за основа, лого Deloitte е изрязано от прозрачен плексиглас 10 мм с фолио, надписите са плотерно рязано фолио

А ако вече сте във ваша сграда Артзона ще изработи за вас фирмен тотем и покривна реклама, така че бизнесът ви да бъде видим и разпознаваем.

Потърсете ни на 0884851144 или изпратете запитване на office@artzone.bg


ПОДАРЯВАМЕ количка за голяма порода куче - в памет на ЕСТО


Артзона подарява тази количка за голяма порода куче. Изработихме я преди няколко години, когато нашия приятел и колега ЕСТО започна да влачи задните си крака. С нея го разхождахме, за да не се получават рани по краката му. Търсихме такава количка и намерихме такава някъде в Германия, беше толкова скъпа, че решихме ние сами да си я изработим.

За щастие същата зима Боби намери едно малко кученце в снега и то също стана част от екипа на Артзона. Бети се закачаше с Есто и го караше да играе с нея. И не е ясно как, но Есто започна да ходи и води активен живот още цяла година. Може би пое ролята на родител. Когато Бети стана самостоятелна и Есто беше сигурен, че има кой да пази Артзона, си отиде......

Количката е ползвана не повече от месец. Ще се радваме ако по този начин помогнеме на някой друг добър приятел


Светещи букви за бар RELAX

Светещи букви с LED крушкиЛъчите на тези светодиодни крушки, предлагани в България единствено от Артзона, осветяват светещи букви RELAX във всички посоки! Изключително подходящи за барове, заведения и магазини!

Комплекс Relax ще празнува своя 20 годишен юбилей на 23 ноември 2019 г. с нови светещи букви с единствени по рода си светодиодни крушки, които светят и към гърба на буквата, като по този начин лъчите на крушките се плъзгат по метала и създават неповторимо впечатление!

Артзона е единствен вносител на тези крушки за България и вече има изработени десетки светещи букви от този тип, както за България, така и за САЩ, Франция, Канада и много други страни.

Комплекс Relax се намира в гр. София, бул. „Ломско Шосе“ 73. В самия комплекс може да направите своята тренировка във фитнес центъра и след това да обядвате с приятели в приятната и луксозна обстановка на бара, докато колата ви се мие в автомивка Релакс.

Повече информация за комплекса http://www.complexrelax.com/